AZİM VE ÇALIŞKANLIĞI

AZİM VE ÇALIŞKANLIĞI

Ünü Toroslar’ı aşan Cihangir Kebap elit insanların uğrak yeri oldu Komilikten patronluğa uzanan yolda kazandığı tecrübesini kendi adını taşıyan Cihangir Kebap’ta konuşturan, etin ustası Cihangir Korkmaz damak tadına önem verenlerin akınına uğruyor. Güzelyalı Mahallesi Devlet Bahçeli Bulvarı üzerindeki geniş ve ferah salonunda müşterilerini ağırlayan Cihangir Usta, mesleğin tüm inceliklerine hakim olması sebebiyle çalışanlarının eğitimine de önem veriyor. Her hafta personelle toplantı yaparak cilt, tırnak bakımından tutun da diksiyon eğitimine kadar her ayrıntıyla bizzat ilgilenerek, müşterileri mutlu etmenin yollarını öğretiyor. KEBAP SEVERLERİN UĞRAK YERİ OLDU 2013 yılında kebap salonu açarak kendi işinin patronu olan Cihangir Korkmaz, aslen Siirtli. Kendisi Manisa doğumlu olmasına rağmen ailesiyle birlikte döndüğü Adana’da açtığı Cihangir Kebap Salonuyla sektöre yeni bir soluk getirdi. Cihangir Usta, Adana’ya geldikten sonra, 2014 yılında Cihangir Kebap Salonunu, kendine has konseptiyle açarak, kebap severlerin aradığı mekan haline getirdi. Müşterilerinin çoğunun şehir dışından gelmesini de, sosyal medyayı aktif kullanmasına bağlayan Cihangir Usta, Franshise sistemiyle Türkiye’nin bir çok iline bayilikler vermeye başlayacaklarını belirtti. “REKLAM ÇOK ÖNEMLİ” Sektörde büyümek, öne çıkmanın tek yolunun reklamdan geçtiğinin altını çizen Cihangir Usta, “Adana’nın tarihi ve turistik mekanlarına tezgahı kurarak hem kebabın, hem de yörenin tanıtımını yapıyorum. Youtube Kanalımızın tıklanma oranları milyonları aştı. Gönüllü turizm elçisi gibi kentimizi tanıtmaktan da çok mutluyum” dedi. PANDEMİDE İŞÇİ ÇIKARMADI Pandemi kuralları gereği hijyen ve mesafe kurallarına göre müşteri kabulü yaptıklarını ifade eden Cihangir Korkmaz, “Pandemide işçi çıkarmadık. Çünkü, en az deneyimi olan çalışanım 10 yıllık tecrübeye sahip. Hepsi birbirinden değerli, işinin ehli insanlar. Salgın sebebiyle sadece paket servisi yapabiliyorduk. Çalışanları 3 gruba ayırıp 2’şer gün çalışmalarını sağladık. Çalışanlarımızla birlikte bu işin üstesinden geldik. İnşallah en kısa sürede salgın biter, normal hayatımıza döneriz” diyerek iyi dileklerde bulundu. “e-TİCARET’TE DE OLACAĞIZ” Seçkin bir müşteri portföyüne sahip olduklarını da belirten Cihangir Usta, e-Ticaret yoluyla Adana’nın en seçkin lezzetleri olan Adana Kebabı, şırdan, analı-kızlı gibi yemek çeşitlerini özel olarak sipariş verdikleri makinalarla şoklayıp, paketledikten sonra 81 ile göndereceklerini söyledi. CİHANGİR KARIŞIK ARANAN LEZZET OLDU Aynı zamanda Adana Girişimci Esnaflar Derneği’nin de (AGED) Başkanlığını yapan Cihangir Korkmaz, özel menüleriyle de dikkat çekiyor. ‘Cihangir Karışık’ı tadan müşterilerin sık sık geldiklerini de hatırlatan Cihangir Usta, “Tamamen kuzu etinden Adana Kebabımız, bonfilemiz, kuşbaşımız, beytimizin yan ısıra taş fırında yaptığımız lahmacun ve pidelerimizle de iddialıyız. Kebabın yanında 10 çeşit salata vererek, müşterilerimizi adeta lezzete doyuruyoruz. Yemek sonrası kendi imalatımız tatlı çeşitlerimizden oluşan sunumumuzla misafirlerimizin memnuniyetini hedefliyoruz” dedi. 1. Amatör Ligi’nde olan Cihangirspor’un da başkanlığını yapan Cihangir Korkmaz, aynı zamanda gençleri kötü alışkanlıklardan kurtararak, önemli bir boşluğu da dolduruyor.

AZİM VE ÇALIŞKANLIĞI