Bayilik

Cihangir Kebap Kaburga Kimdir?

çizgi

Cihangir Kebap Kaburga kurucusu Cihangir Usta aslen Siirt'li olup 1986 yılında Manisa'da dünyaya gelmiştir. 1995 yılında Amcasının yanında Adana'da kebapçı olarak çalışmaya başlayan Gökhan Korkmaz 19 yıl tam zamanlı olarak çalışmıştır. 2013 yılında kendi işletmesini açarak sektöre yeni kazanımlar getirmiş, azimli ve etkin çalışmalarla Cihangir Kebap Kaburga işletmesini çalıştırmaya Adana kebap yapmaya devam etmektedir. Çift Taraflı Kebap ile Adana lezzetlerine yeni bir tat daha getiren Cihangir Kebap özel soslu yemekleri ile de ön plana çıkmaktadır.

Adana kebapçısı Cihangir Kebap Kaburga, özenle seçilen koyun eti ve kuyruk yağı özel bir zırh ile kıyılmaktadır. Kıyılan et sonrasında kırmızı biberlerde kıyıldıktan sonra karıştırılarak tam bir kıyma elde edilmektedir. Adana kebap salonları arasında Cihangir Kebap, elde edilen kıymayı şişlere belirli gramajlarla saplandıktan sonra közlenmiş kömür üzerine bırakıldığında herkesin merakla beklediği o güzel ocakbaşı Adana Kebap görüntüsü ortaya çıkmaktadır. Nar gibi kızarmış Adana kebabı közlenmiş biber ve domates ile servis edilmektedir. Adananın en iyi kebabı Cihangir Kebap ile kebap lezzetini kalıcı hale getirmek için siz konuklarımızı kebap restoranımıza bekliyoruz.

Cihangir Kebap , Adana dışından gelen misafirlerimizin Cihangir Kebap Lezzetlerini kendi bölgelerinde de tatmak istemelerinden dolayı bayilik vererek şubeleşme kararı almıştır.

cihanigr kebap bayilik

Neden Cihangir Kebap?

“Tecrübeden Gelen Lezzet” sloganıyla çıktığımız Kebap sektöründeki bu yola, Cihangir Kebap, Standart hizmet kalitesi, Lezzeti, Uygun fiyatı, Özellikle Adana Kebap tecrübesi ile Kebap Müdavimlerini ağırlamak için şube sayısını artırmak istiyor.

Cihangir Kebap Bayilik Şartları

Cihangir Kebap yurt içi ve dışı bayilikleri ile büyümeyi hedefleyen bir markadır. Ama yatırımcılarından önemli beklentileri vardır. Finansal yatırım ve isim hakkı bedellerinin yanında kendi işletme anlayışı ile aynı özellikleri taşımasını ister. Sürekli yenilenme isteğine sahip, çalışkan, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren, başka işlerle uğraşmayıp sadece Cihangir Kebap bayiliğine yoğunlaşacak kişilerle iş ortaklığı yapmak ister. “ Birlikten Güç Doğar” inanışı ile hareket edecek yatırımcılar arar.

Cihangir Kebap Bayilik Maliyeti :

Cihangir Kebap’nın iki farklı konsepti var.
Cihangir Dürüm matik (AVM) Konsept: Bayilik Giriş Bedeli, 150,000 TL
Cihangir Alakart (Cadde) Konsept : : Bayilik Giriş Bedeli, 250.000 TL
Ortalama bir şube açılış maliyeti : Açılacak şubenin büyüklüğü ve konseptine bağlı olarak 250.000 TL – 750.000 TL arasında değişmektedir.

Franchise Royalty (Hizmet) Bedeli:

İsim hakkı anlaşması yapan yatırımcı, Cihangir Kebap’nın işletmecisi olarak, anlaşmalı kaldığı süreç içerisinde ,açılış tarihinden itibaren her ay brüt Ciro (KDV Dahil) üzerinden %5 Franchise Royalty (Hizmet) Bedeli ödemektedir.

Yatırımın ortalama geri dönüş süresi:

Yeni açılan bir işletme ortalama olarak 20 – 24 ay içerisinde bayilik masraflarını çıkarıp kara geçmeye başlıyor.

Yatırımcı işletmelere sağlanan destekler

İşletme mekânının; işlek ana caddelerde, okul gibi yerlere yakın bölgelerde ve insan yoğunluğunun çok olduğu yerlerde olmasına dikkat ediliyor. Markanın onayını alan mekan, işletmecisi tarafından tamamen işletmeye hazır hale getiriyor. İnşaat, donanım, dekorasyon Cihangir Kebap’nın onayı ile işletmeci tamamlıyor. Dükkânların büyüklükleri açılacak yerlere göre (A.V.M. ya da Cadde üzeri) 80m2 ile 250m2 arasında değişim gösteriyor. Cadde Konseptinde Cihangir Kebap Lezzetleri Servis (Kebap-Izgara-Fırın) ve Dürüm ürünleri (Çiğ Köfte – Tatlı Dahil) misafirlere hizmet vermektedir. AVM Konsepti Fast-Food şeklinde olup Dürüm Lezzetleri ve Çiğ Köfte ile misafirlerine hizmet verecektir.

Personel ve işletmeci eğitimi

Hem işletmeciye hem de çalışacak personele eğitim veriliyor. Amaç; Cihangir Kebap Tecrübesini tam anlamıyla işletmeye oturtmak. Mekânın açılış süresinde kendi uzman ekibi, çalışan kadroya destek veriyor. Açılıştan sonraki süreçlerde belli aralıklarla denetlemeler yapılıyor. Denetlemelerde hazırlanan raporlar, işletmeye aylık olarak iletiliyor. Raporlar işletmenin gidişatına yön verici oluyor. İşletmeci ve personele verilen uygulamalı eğitim süreci 1 ay. Alanında uzmanlaşmış eğitmen kadrosu, işletmecilik, hijyen, ürün hazırlama ve sunum, servis, kurye, kasa, satış teknikleri, müşteri ilişkileri gibi tüm önemli konuları bir aylık süreçte işletme çalışanlarına uygulamalı olarak öğretiyor.

Reklam Çalışması :

Ulusal çaptaki tüm reklam çalışmaların giderleri bayilere ortak olarak paylaştırılmaktadır.İşletmeci kendi bölgesinde reklam çalışması yapacaksa, Cihangir Kebabın onayı ile masrafını kendi karşılayarak yapabiliyor.

Ürün Tedarik :

Cihangir Kebap kullandığı Kırmızı Et (Erkek Koyun , 1 yaş üstü ve 2,5 yaş altı) kullanmaktadır. İşletmeciler bunun haricinde başka Kırmızı Et kullanamaz. Başta Kırmızı Et olmak üzere tüm ürünler Cihangir Kebap’nın onayı ile yerel tedarik edilir. Yerel olarak temin edilemeyen ürünler, nakliye bedelini işletmeci ödeyecektir.

Cihangir Kebap Vizyon :

Türkiye’de “Lider Kebap Markası” olmak bunu yurt dışına açılıp, taçlandırmak.

Cihangir Kebap Misyon:

Sağlıklı,Taze ve Lezzetli ürünlerimizle misafirlerimize en iyi hizmet deneyimini yaşatmak.

Online Bayilik Formu